Čestitka predsjedavajućeg Općinskog vijeća za 17.septembar – Dan općine Bosanska Krupa

„ Povodom 17. septembra – dana općine Bosanska Krupa svim građanima upućujem iskrene čestitke u ime Općinskog vijeća općine Bosanska Krupa i u svoje lično ime .

Iako vrijeme prolazi naša dužnost je da čuvamo uspomene na istinske heroje oslobodilačkog rata  koji su nam te 1995. godine izvojevali slobodu za koju smo platili visoku cijenu i izvukli pouku da su nas u odbrambeno-oslobodilačkom ratu održali patriotizam, solidarnost i poštivanje jedni drugih.

             Posebne čestitke upućujemo Porodicama šehida i poginulih boraca, Ratnim vojnim invalidima i Demobilisanim borcima koji su nas zadužili da u općini Bosanska Krupa preovladava ambijent kvalitetnog i ugodnog življenja sa evropskim standardima u svim oblastima života.

Ovaj Dan treba da bude simbol života, snage, volje i istrajnosti ljudi koji žive u ovim krajevima za daljim napretkom i razvojem naše općine po mjeri svih nas.

Naš cilj i vizija su jasni: razvijati se i dalje raditi na realizaciji privrednih, infrastrukturnih i drugih važnih projekata, koji će znatno utjecati na poboljšanje standarda i suživota građana.

Za realizaciju ovog cilja i ostvarenje vizije pozivam Vas da uložimo sva svoja znanja i vještine kako bi u narednom periodu naša općina bila prosperitetna i razvijena sredina, na dobrobit svih njenih građana.

Sretan Vam Dan općine Bosanska Krupa !“

 

Predsjedavajući Općinskog vijeća

Đemal Elezović

Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 343 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa