Vedad Alijagić iz Bosanske Krupe na prestižnom kampu Akademije Asmira Begovića

Bosanska Krupa je uvijek imala mlade talente, koji su svoja umijeća i vještine pokazivali svuda po svijetu, ali i brušili u nekim od najboljih akademija, treninga i škola. 

Vedad Alijagić, mladi nogometaš NK Željezničar iz Bosanske Krupe, već drugi put bio je učesnik vrsnog zimskog kampa Akademije Asmir Begović, koja već sad tradiocionalno okupljna najbolje mlade golmane države i svijeta. 

Kako navode iz Akademije, ove godine brojnost mladih, talentovanih golmana pokazala je koliko je ovaj kamp cijenjen, te koliko su mladi čuvari mreže spremni i željni raditi na sebi i iskristalizirati se u svijetu nogometa i vlastitih uspjeha. 
Naš Vedad je i ovog puta pokazao vještine i znanje, spremnost za učenje i rast, te je uspješno završio još jedan stadij svoj usavršavanja. 
''Sretan sam što su mi roditelji omogućili da učestvujem po drugi put na ovom kampu. Kamp mi je omogućio da unaprijedim svoje golmanske vještine kroz treninge, ali i kroz videanalizu modrentih golmana. Imao sam čast učiti od vrhunskih golmana i trenera, Ibre Hadžića, Adisa Nurkovića, Danijala Kraljevića i ostalih vrhunskih golmanskih trenera'', ističe Vedad. 
Zimski kamp Akademija ASmira Begovića održan je u Sarajevu i Mostaru, a Akademija nastavlja sa radom u Sarajevu, kao i na više lokacija u Evropi, a kako se navodi, planovi za ljetne kampove već su isplanirani.
RadioBK
Vedad
Vedad1
Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 764 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1779 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa