Veliko priznanje, braća Konjičanin sude susret za treće mjesto, Arijana u finalu Svjetskog prvenstva

Lijepe vijesti ovoga jutra stižu nam iz Španije gdje se trenutno odigrava Svjetsko rukometno prvenstvo za rukometašice.

Naime, braća Konjičanin, Amar i Dino, sudit će susret za treće mjesto na Svjetskom rukometnom prvenstvu za rukometašice u kojem će snage odmjeriti selekcije Danske i Španije. Ovaj susret na rasporedu je danas sa početkom od 14:30 sati.

Ovo je veliko priznanje za naš sudijski par koji je već godinama unazad na sudijskoj listi Međunarodne rukometne federacije (IHF).

Takođe, naša Arijana Vojić, za koju smo već odavno navikli da je u finalima svim velikih rukometnih takmičenja, i danas će obavljati posao delegata na finalnom susretu Svjetskog prvenstva u kojem će snage odmjeriti selekcije Francuske i Norveške. Finalni susret na rasporedu je od 17:30 sati.
Ovo je veliko priznanje za službene osobe iz Bosne i Hercegovine i ovim putem redakcija našeg portala Amaru, Dini i Arijani želi mnogo uspjeha na današnjim utakmicama.

Izvor: Svijet rukometa

Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 2130 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa