Mladi karatisti KBES 5.11 sa novim učeničkim zvanjima

Sinoć je u organizaciji KBES 5.11 iz Bosanske Krupe održano polaganje za učenička znanja u karateu ili što kako je nama poznatije 'za pojaseve'. U sali Prve osnovne škole, 22 kandidata su pokazali svoja znanja, 19 za bijelo-žuti pojas i po jedan kandidat za narandžasti, crveni i plavi pojas.

Trud, rad i zalaganje ovi mladi karatisti pokazali su pred komisijom karate saveza FBiH, a kandidate za polaganje pripremali su Bešić Admir i Demirović Mirzet. Posebnu pohvalu dobila je Lena Hasić, koja je polagala za svoj prvi pojas, gdje je komisija istakla kvalitetu i požrtvovnost ove mlade sportašice. Već poznato ime karate sporta u Bosanskoj Krupi, Hena Ramić, također je dobila riječi hvale, zbog kvalitete izvedbe na sinoćnjem polaganju za plavi pojas, ali i za dugogodišnje uspjehe koje ostvaruje proteklih godina na takmičenjima u zemlji i regionu. Hena ima 10 godina!

Kao godišnju aktivnost, KBES 5.11 provodi ovo polaganje za polaznike svoje škole karatea, a uspješnost ovog kluba, kvalitet i uspjeh, iako su relativno mladi, su najbolji pokazatelj rada i stručnosti stručnog tima koji radi s djecom.

Elma V.

Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1705 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa