Održana Skupština PD“Grmeč“, izabrano novo-staro rukovodstvo

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera Planinarsko društvo „Grmeč“ održalo je svoju X redovnu skupštinu Planinarskog društva „Grmeč“ Bosanska Krupa. Kako se radilo o izvještajno-izbornoj Skupštini, članovi Skupštine su pored redovnih izvještajnih tačaka za prethodnu godinu i planskih akata za tekuću, na dnevnom redu razmatrali i izbor organa Društva, jer je dosadašnjim članovima istekao mandat.

Sama pozicija predsjednika Društva i predsjednika Skupštine Društva se nije mijenjala tako da je izvršen reizbor Kenana Saračevića na mjesto predsjednika Društva, kao i Muhe Šertovića na mjesto predsjednika Skupštine, dok je na pozicijama članova Upravnog odbora i Skupštine došlo do manjih izmjena i to najviše radi ravnopravnog učestvovanja i naših članica na pozicijama u Upravnom odboru i Skupštini Društva.Sjednica je protekla u ugodnom druženju i prijatnoj atmosferi, koja je također iskorištena kako bi članovi koji su bili prisutni uplatili članarinu za tekuću godinu.

„Skupština je usvojila Plan rada za 2021. godinu, a za koji se svi nadamo da ćemo ga u što većem obimu ispoštovati nadajući se da će epidemiološke mjere koje su još na snazi ipak svakim danom biti sve liberanije i da ćemo se, kao i prije, moći okupljati u što većem broju i uživati u prirodnim bogatstvima ne samo naše općine nego i šire“- kazali su u PD „Grmeč“ Bosanska Krupa.

Planinarsko društvo "Grmeč" Bosanska Krupa osnovano je 2009. godine od strane grupe entuzijasta i ljubitelja prirode i zdravih životnih navika i od tada članstvo se širi te danas imaju oko 120 aktivnih članova i još 20-tak koji se priključuju aktivnostima udruženja periodično.

RadioBK

PD Grmec BK 1

PD Grmec BK 2

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 449 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 542 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa