Selektora nećemo dobiti ni u narednih 15 dana

Danas je u hotelu Hills na Ilidži održana sjednica IO N/FSBiH na kojoj je trebao biti izabran novi selektor fudbalske reprezentacije BiH.

Iako je Petev bio jedini kandidat, do glasanja nije došlo, sjednica je prekinuta te nije poznato kada će naredna biti održana. 

Ono što je sasvim jasno i vrlo izvjesno je da će biti teško pronaći termin za nastavak prekinute sjednice s obzirom na to da je već sedmog januara veliki pravoslavni praznik Božić dok je naredne sedmice pravoslavna Nova godina, a ako tome dodamo i deveti januar koji je iako neustavan, u Republici Srpskoj proglašen za praznik, ostaje pitanje kada bi se mogla nastaviti sjednica.

Prema trenutnoj situaciji izvjesno je da nastavka sjednice neće biti prije 18. januara, a to predstavlja dodatni problem kako selektoru koji će imati manje vremena za rad i pripremu ekipe, tako i kompletnom Fudbalskom savezu, ali i javnosti u BiH. 

Kako će se završiti sapunica oko izbora selektora, to u ovom momentu apsolutno nikom nije jasno, a čini se da je najmanje jasno ljudima zaduženim za izbor selektora.

 

Izvor: oslobodjenje.ba

 

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 680 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1679 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa