Turnir na Zelenim otocima – o mladima, za mlade, kroz sport!

Danas je na Zelenim otocima u Bosanskoj Krupi organiziran turnir u odbojci na pijesku, u organizaciji lokalnog tima platforme 'Politika mladih USK' iz Bosanske Krupe gdje je više od 20 ekipa odmjerilo sportske snage, družilo se i dobro zabavilo.

''Dosad smo odradili različite projekte u drugim lokalnim timovima. Voo je prvi veći projekt u Bosanskoj Krupi. Ovim projektom smo željeli da okupimo što više raje i da igramo dobru odbojku, da nam bude lijepo i da se zabavimo. Preko projekta omladinske banke smo uspjeli sve ovo da organiziramo'' - kazala je Ena Rekić, koordinatorica lokalnog tima Platforme 'Politika mladih USK', Bosanska Krupa.

Na početku 2020. godine grupa mladih ljudi pokrenula je projekt Platforma „Politika mladih USK“ s ciljem da okupi mlade ljude, predloži nove i podrži nove ideje i fokus stave na dešavanja i potrebe mladih našeg kantona koji su spremni da rade i stvaraju bolju sadašnjicu za sve njih.

Platforma “Politika mladih USK” je neformalna i nestranačka grupa mladih okupljenih oko ideje uključivanje mladih općine u društveni život, predstavljanje zajedničkih interesa i potreba mladih u Unsko-sanskom kantonu, kao i prepoznavanja potreba kod mladih.

 

Elma V.

Ocijeni
(0 glasova)

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 462 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa