SERVISNE INFORMACIJE za period od 03.02. do 06.02.2023.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

03.02. u 14,40 sati ul.Mahala saobraćajna nezgoda - sudar dva putnička motorna vozila. Materijalna šteta. Uviđaj izvršen. Vozač u alkoholiziranom stanju lišen slobode i zadržan. Prekršajni nalog na 1 lice.

04.02. u 11,35 sati ul.Unska trgovački centar Bingo krivično djelo - krađa od strane NN lica. Uviđaj izvršen. Istraga u toku.

U 15,55 sati ul.Unska drogerija DM krivično djelo - krađa od strane NN lica. Uviđaj izvršen. Istraga u toku.

U 10,30 sati Trg Avde Ćuka narušavanje javnog reda i mira drskim ponašanjem od strane jednog lica. Lice u alkoholiziranom stanju lišeno slobode i zadržano. Prekršajni nalog na 1 lice.

U 22,00 sata ul.Tarla narušavanje javnog reda i mira fizičkim napadom na drugo lice od strane jednog lica. Lice lišeno slobode i zadržano. Prekršajni nalog na 1 lice.

05.02. u 10,25 sati ul.1 BKB saobraćajna nezgoda - uslijed neprilagođene brzine uslovima i stanju na putu slijetanje putničkog motornog vozila s kolovoza i prevrtanje na krov.1 lice zadobilo LTP. Materijalna šteta. Uviđaj izvršen. Prekršajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 84 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 9 lica.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području grada zadovoljavajuća . Danas nema planskih prekida u isporuci vode.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području grada u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   grada   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području Grada prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim i mjestimično mokrim i klizavim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima i stanju na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka -6°C , vlažnost zraka 81 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 83 cm, u Bosanskoj Otoci 126 cm, a rijeke Krušnice 118 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 157 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1857 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa