Printaj ovu stranu

U Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom.

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
U Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom.

Jutros je u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom.

Temperature zraka izmjerene u 07:00 sati (°C): Bjelašnica 0; Bihać i Zenica 4; Banja Luka, Gradačac, Prijedor, Sanski Most i Sokolac 5; Bijeljina 6; Ivan-sedlo 7; Drvar 8; Bugojno i Sarajevo 9; Trebinje i Tuzla 10; Grude i Mostar 11; Neum 12°C.
Danas u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. U Hercegovini tokom cijelog dana sa kišom ili pljuskovima. U Bosni kiša uglavnom prije podne. Nove padavine u Bosni tokom noći na subotu. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 6 i 12°C, na jugu zemlje do 14°C.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike postepeno će se popravljati, izraženije u drugom dijelu dana. Pri tome će opšta slika pretežno biti ljepša u Bosni, ponajviše zbog djelimično stabilnijeg vremena. Tegobe kod hroničnh bolesnika trebale bi se umanjiti. Na jugu će preovladavati promjenljivo vrijeme, što bi kod osjetljivih osoba moglo uzrokovati poteškoće poput glavoboje, nervoze, nesanice. Mada će biti malo toplije u odnosu na protekli period, neophodno je posvetiti pažnju primjerenom odijevanju i ne pretjerivati sa aktivnostima.

(FHMZ)

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 182 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости