SERVISNE INFORMACIJE za period od 16.07. do 19.07.2021.

Foto: Fb/Osman Gerzić Foto: Fb/Osman Gerzić

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

17.07. u 08,15 sati ul Unska parking prostor Krupa Kabine KD-teška krađa otuđeno put.motorno vozilo od strane NN lica ili više njih.Istraga u toku.Izvještaj Kantonalnom tužilaštvu o počinjenom KD-u.U 13,30 sati Jezerski KD-nanošenje TTP počinjeno od strane 2 lica i KD-nanošenje LTP počinjeno od strane 1 lica.Izvještaj Kantonalnom tužilaštvu o počinjenim KD-a.U 12,20 sati ul. Ustikolina SN-sudar dva bicikla.1 lice zadobilo LTP.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice staratelja maloljetnog lica.U 21,50 sati na putu M-14 kanjon rijeke Une SN-uslijed neprilagođene brzine uslovima i stanju na putu slijetanje put.motornog vozila s kolovoza.1 lice zadobilo LTP.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.18.07. u 17,40 sati na putu M-14 kanjon rijeke Une SN-uslijed neprilagođene brzine uslovima i stanju na putu slijetanje put.motornog vozila s kolovoza,vozilo se uslijed udara zapalilo i došlo do požara vozila.1 lice zadobilo LTP.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da je imala intervencija i dojava o požaru. 17.07. u 23,13 sati tehnička intervencija pranje kolovoza nakon saobraćajne nezgode.Intervencija završena u 00,15 sati.18.07. u 17,46 sati kanjon rijeke Une požar put.motornog vozila.Na požar izašla dva vatrogasca sa vatrogasnim vozilom.Požar ugašen u 18,40 sati.

Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 51 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić”je bilo upućeno 5 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danas nema planski prekida u isporuci vode.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po mokrim i kliskim kolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz namag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 19C , vlažnost zraka 100% , dok je vodostajrijeke Une 46 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1859 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa