SERVISNE INFORMACIJE za period od 11.06. do 14.06. 2021.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Dana,11.06. u 08,00 sati desila se saobraćajna nezgoda, na pitu M14 Unska sudar 3 vozila, tom prilikom LTP zadobila 3 lica i TTP zadobilo 1 lice, izvršene uviđajne radnje od strane istražitelja upoznato tužiteljstvo, ista ima obilježje KD (iz člana.336.Krivičnog zakona FBiH, teško djelo protiv sigurnosti javnog saobraćaja) protiv jednog vozača, po kompletiranju predmeta slijedi izvještaj Kantonalnom tužilaštvu.

Dana,12.06. u 22.19 sati u Ul. Mirsada Crnkića desilo se narušavanje javnog reda i mira naročito drsko ponašanje od Dana,12.06. u 23.45 sati u Ul. Patriotske lige desilo se KD nasilničko ponašanje od strane jednog lica isti lišen slobode i zadržan, zavedena krim obrada, slijedi izvještaj Kantonalnom tužilaštvu.

strane 1 lica, zbog alkoholiziranog stanja i osnovane sumnje da će nastaviti remetiti javnog reda i mira lice je privedeno i zadržano do otrežnjenja, slijedi prkršajna prijava protiv istog.

Dana,13.06. u 19,30 sati desila se SN, na lok. Putu Veliki Radić od strane 2 putnička vozila, tom prilikom 2 lica zadobila LTP, izvršen uviđaj, vozaču koji je izazvao SN uručen prekršajni nalog.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 76 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 16 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.

Danas od 07,00 do 12,00 sati, planski prekid u isporuci vode u naselju Memić u Mahmić Selu i Djelovi u Jezerskom. Radovi na mreži.

Elektro-distribucija - Operativni centar nije uspio dobiti podatke o stanjuu proteklom periodu.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

 

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 15 C , vlažnost zraka 63 % , dok je vodostaj rijeke Une 40 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 77 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 254 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa