Printaj ovu stranu

SERVISNE INFORMACIJE za dan 10.06.2021

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
SERVISNE INFORMACIJE za dan 10.06.2021

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Dana,09.06. u 11,20 sati desilo se KD, Tećija od strane 1 lica (iz člana 239.posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga), slijedi izvještaj o počinjenju KD Kantonalnom tužilaštvu.

Dana,09.06. u 11,22 sati desila se SN, Bos.Krupa Ul.Patriotske lige od strane 1 vozača udarom u rampu, prekršajni nalog na 1 vozača.

Dana,09.06. u 16,25 sati desila se SN, na regionalnom putu R402 Ljusina, sudar 1 teretnog i 1 putničkog vozila pri čemu je učinjeno KD (iz člana 336. teško djelo protiv sigurnosti javnog saobraćaja) pri čemu je 1 vozač zadobio TTP, uviđajne radnje izvršene, upoznat tužioc, slijedi izvještaj Kantonalnom tužilaštvu.

 

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 37 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić”je bilo upućeno 8 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

 

JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.

Danas nema planski prekida u isporuci vode.

 

Elektro-distribucija - Operativni centar nije uspio dobiti podatke o stanjuu proteklom periodu

 

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom perioduodvija po redu vožnje.

 

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

 

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 19 C , vlažnost zraka 74% , dok je vodostaj rijeke Une 43 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
новости Battlefiel4
портал недвижимости