Printaj ovu stranu

SERVISNE INFORMACIJE za dan 09.06.2021.

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
SERVISNE INFORMACIJE za dan 09.06.2021.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Dana,08.06. u 15,20 sati desila se SN na putu M14 tačka II. Vranjska slijetanje putničkog vozila, prekršajni nalog na 1 vozača.

 

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

 

Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 27 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić”je bilo upućeno 7 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

 

JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.

Danas od 07,30 do 08,30 sati planski prekid u isporuci vode u Ul. Podgrmečka, 505 Viteške brigade   i dio 511 Slavne brigade (iza benziske pumpe ¨Irfan Kadić¨).Radovi na mreži.

Danas od 07,30 do 09,00 sati planski prekid u isporuci vode u Ul. Čaršija Bosanska Otoka.Radovi na mreži.

 

Elektro-distribucija - Operativni centar nije uspio dobiti podatke o stanjuu proteklom periodu.

 

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

 

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

 

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeća: temperatura zraka 19 C , vlažnost zraka 89% , dok je vodostaj rijeke Une 44 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
новости Battlefiel4
портал недвижимости