Printaj ovu stranu

SERVISNE INFORMACIJE za dan 08.06.2021.

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
SERVISNE INFORMACIJE za dan 08.06.2021.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

07.06. u 13,00 sati ul.Proleterska Bos.Krupa desilo se KD krađa, jedno lice lišeno slobode i nad njim zavedena krivična obrada, protiv istog slijedi izvještaj Kantonalnom tužilaštvu.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imalintervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 30 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić”je bilo upućeno 5 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP “10. Juli” Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.

Danasod 07,30 do 09,00 sati planski prekid u isporuci vode u naselju Hodžinac.Radovi na mreži.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim i mjestimično vlažnim kolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 18 C , vlažnost zraka 91% , dok je vodostajrijeke Une 46 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
новости Battlefiel4
портал недвижимости