Printaj ovu stranu

SERVISNE INFORMACIJE za period od 04.06. do 07.06.2021.

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
SERVISNE INFORMACIJE za period od 04.06. do 07.06.2021.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

05.06. u 22,35 sati ul.Unska na putu M-14 SN-sudar dva put.motorna vozila.1 lice zadobilo LTP. Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice. U 23,35 sati lokalni put mjesto Džaje SN-uslijed neprilagođene brzine uslovima i stanju na putu NN vozač sa put. motornim vozilom sletio s kolovoza ostavio auto te udaljio se sa lica mjesta.Materijalna šteta.Nakon pronalaska NN vozača biće poduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

-Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 99 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić”je bilo upućeno 8 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danas od 07,00 do 11,00 sati planski prekid u isporuci vode u naselju Tećija.Radovi na mreži.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim i mjestimično vlažnim kolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz namag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 16 C , vlažnost zraka 100% , dok je vodostaj rijeke Une 45 cm (NV).

Zadnji put promjenjen ponedjeljak, 07 Juni 2021 09:37
Ocijeni
(0 glasova)
новости Battlefiel4
портал недвижимости