SERVISNE INFORMACIJE za dan 27.05.2021

Foto: Bosanska Otoka Foto: Bosanska Otoka

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 19,00 sati VranjskaKD– oštećenje tuđe stvari od strane 1 lica.Lice lišeno slobode i zadržano.Izvještaj kantonalnom tužilaštvu o počinjenom KD-u.

 

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imalaintervencija i dojava o požaru.

 

 

Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala18pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić”je bilo upućeno 3lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

 

JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danasod 07,30 do 15,00 sati planski prekid u isporuci vode u ul.505 Viteške brigade.,Podgrmečka i dijelu 511 Slavne brigade., od 08,00 do 12,00 sati u ul.Unska,Podmračaj,Manda i Rudnička.Radovi na mreži.

 

 

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.

 

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom perioduodvija po redu vožnje.

 

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija posuhimkolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

 

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 8 C , vlažnost zraka 77% , dok je vodostaj rijeke Une 57 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 369 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa