Printaj ovu stranu

SERVISNE INFORMACIJE za period od 23.04. do 26.04.2021.

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
SERVISNE INFORMACIJE za period od 23.04. do 26.04.2021.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

23.04. u 19,20 sati ul.Unska narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem od strane 1 lica. Lice lišeno slobode. Prekršajni nalog na 1 lice.

24.04. u 22,20 sati Ljusina benzinska pumpa Ibrahimović narušavanje javnog reda i mira napostupanjem po naredbi državnih organa od strane 2 lica. Prekršajni nalog na 2 lica.

Vatrogasna jedinica izvještava da je imala intervenciju i dojava o požaru 23.4. u 08,55 sati Biljevine požar dimnjaka. Na požar izašla dva vatrogasca sa vatrogasnim vozilom. Požar ugašen u 10,30 sati.

24.04. u 23,05 sati Jazinovac Kubeti požar niskog rastinja i šume. Na požar izašla dva vatrogasca sa vatrogasnim vozilom. Požar ugašen u 00,30 sati.

25.04. u 12,50 sati Vranjska požar šume. Na požar izašla dva vatrogasca sa vatrogasnim vozilom. Požar ugašen u 14,00 sati.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 82 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 8 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danas nema planskih prekida u isporuci vode.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 7 C , vlažnost zraka 77 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 70 cm, u Bosanskoj Otoci 114 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 453 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости