Printaj ovu stranu

SERVISNE INFORMACIJE za period od 19.03. do 22.03.2021.

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
SERVISNE INFORMACIJE za period od 19.03. do 22.03.2021.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Dana, 19.03. u 22.55 sati došlo je do narušavanja JRiM u Bos.Krupi Ul.Radnička od strane 1 lica fizičkim napadom na drugo lice, isti lišen slobode, zadržan i uručen mu prekršajni nalog.

Dana, 20.03. u 00.05 sati došlo je do narušavanja JRiM u Bos.Krupi Ul.503 brigadeod strane 1 lica ne postupajući po naredbi ili rješenju državnog organa o ograničenju kretanja građana u periodu 23.00-05.00 sati, uručen prekršajni nalog.

Dana, 20.03. u 00.05 sati došlo je do narušavanja JRiM u Bos.Krupi Ul.Bihaćka od strane 2lica ne postupajući po naredbi ili rješenju državnog organa o ograničenju kretanja građana u periodu 23.00-05.00 sati, na dva lica uručen prekršajni nalog.

 

Vatrogasna jedinicaizvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

 

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 82 pacijenta, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 13 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

 

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.

Danas nema planskih prekida u isporuci vode.

 

Elektro-distribucijaizvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

 

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

 

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po mokrim i klizavim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

 

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 1 C , vlažnost zraka 93 % , dok je vodostaj rijeke Une 65 cm (NV).

Zadnji put promjenjen ponedjeljak, 22 Mart 2021 07:40
Ocijeni
(0 glasova)
новости Battlefiel4
портал недвижимости