SERVISNE INFORMACIJE za 05.01.2021.godine

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Jezerski narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem i fizičkim napadom na drugo lice od strane 2 lica.Prekršajni nalog na 2 lica.

U 15,00 sati Bos.Krupa ul.Prvomajska narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem i nepostupanjem po zakonitom zahtjevu OSL-a od strane 1 lica.Lice lišeno slobode.Prekršajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervenciju i dojavu o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 25 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” nije bilo upućenih lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danas od 08,00 do 11,00 sati planski prekid u isporuci vode u ul.Mirsada Crnkića.Radovi na mreži.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.Danas od 09,00 do 10,00 sati povremeni planski prekedi u isporuci električne energije na NN mreži Hodžinac i od 12,00 do 15,00 sati na NN mreži Johovica.Radovi na NN mreži.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po mokrim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 4 C , vlažnost zraka 100 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 199 cm, u Bosanskoj Otoci 231 cm (NV).

 

Prognoza vremena

 

Prije podne je u našoj zemlji je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 10 sati (°C): Bjelašnica -6; Bugojno, Ivan-sedlo, Stolac 0; Jajce, Livno, Tuzla 1; Bihać, Grude 3; Gradačac, Sanski Most, Sarajevo-Bjelave, Zenica 4; Mostar, Neum 6


Danas će u našoj zemlji preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Porast naoblake poslije podna i u večernjim satima. U drugom dijelu dana kiša se očekuje u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadim i djelimično centralnim područjima Bosne . U višim područjima je moguć snijeg. Vjetar slab do umjeren istočni i jugoistočni. Dnevna temperatura od 4 do 10, na jugu do 12 °C.

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 262 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 399 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa