SERVISNE INFORMACIJE za 23.12.2020

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 22,45 sati Bos.Otoka ul.Radnička prijava krivično djelo - oštećenje tuđe stvari od strane 1 lica.Lice lišeno slobode.Nakon kompletiranja predmeta izvještaj kantonalnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu.

U 15,15 sati Podvran na putu M-14 SN-slijetanje vozila s kolovoza.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 17 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 3 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danas od 07,00 do 15,00 sati planski prekid u isporuci vode u ul.Dana nezavisnosti i Ćojluk.Radovi na mreži.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.Danas od 09,30 do 14,00 sati planski prekid u isporuci električne energije na dalekovodu Ivanjska.Radovi na dalekovodu.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po mjestimično vlažnim kolovozima.Magla i niska oblačnost smanjuju vidljivost do 50 metara. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 5 C , vlažnost zraka 87 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 70 cm, u Bosanskoj Otoci 110 cm, a rijeke Krušnice 89,20 cm (NV).

 

Prognoza vremena

Jutros je u našoj zemlji bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne bilo je magle i niskih oblaka.

Temperature zraka u 07 sati: Bugojno i Sanski Most 0 stepeni, Jajce 1, Bjelašnica, Sarajevo i Zenica 2, Tuzla 3, Bihać, Ivan-sedlo i Livno 4, Grude i Mostar 6, Gradačac 7, Neum 9 stepeni. 


Danas u većem dijelu zemlje umjereno oblačno i nešto sunčanije u Hercegovini i na istoku i jugoistoku Bosne. Nešto više oblačnosti očekuje se u sjevernim i ponegdje u zapadnim dijelovima. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne sa maglom ili sumaglicom. U večernjim satima porast oblačnosti. Vjetar slab južnog smijera. Najviša dnevna temperatura od 8 do 15 stepeni.

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 580 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1892 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa