Printaj ovu stranu

SERVISNE INFORMACIJE za 16.06.2020

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
SERVISNE INFORMACIJE za 16.06.2020

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Dana,15.06. u 16.55 sati desila se SN u Ul.Unska Bos.Krupa, slijetanje s puta 1 putničkog vozila, 1 lice zadobilo LTP, materijalna šteta, prekršajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 32 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 5 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.

Danas od 07,00 do 11,00 sati planski prekid u isporuci vode u naselju Prohodac,sanacija kvara na mreži.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.

Danas su planrani povremeni prekidi u isporuci električne energije na niskonaponskoj mreži Gornji Ramići-Jezerski, radovi na mreži.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po mjestimično vlažnim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 17 C , vlažnost zraka 94 % , dok je vodostaj rijeke Une 61 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
новости Battlefiel4
портал недвижимости