KOMŠIĆA NAPUSTILA I VEĆINA NOVOFORMIRANOG GRADSKOG ODBORA DF BIHAĆ

Obavještavamo javnost i članstvo Demokratske fronte grada Bihaća ,ali i šire da je Hasan Fatkić, novoimenovani povjerenik GO DF Bihać, kao i većina članova gradskog povjereništva Bihać te članstva DF-a u Bihaću napustilo Demokratsku frontu i traži brisanje iz evidencije stranke.

Ovakvu odluku smo donijeli jer se ne slažemo da se politika stranke vodi od strane dva do tri čovjeka, da ne funkcionišu zvanični organi stranke, da se ne uvažavavaju niži organi i članstvo te zapošljavanje i raspodjela vlasti vrši bez znanja zvaničnih organa stranke.

Borbu za poštenu građansku Bosnu i Hercegovinu ćemo nastaviti, ispunjavajući tako obavezu prema našem članstvu i glasačima koji su nam dali povjerenje. Ovim putem takodje želimo obavijestiti javnost da će od danas Hasan Fatkić nastaviti samostalno djelovati u Gradskom Vijeću Bihać čime DF ostaje bez ijednog vijećnika u ovom sazivu.

Ocijeni
(0 glasova)

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 343 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa