Đurologija u Bos.Krupi 22.jula

"Đurologija" ili svojevrsni (anti)stand up show, kako ga naziva sam autor, Branko Đurić - Đuro, stiže i u Bosansku Krupu. Na novoizgrađenoj ljetnoj bini na Starom gradu, Đurologija će na svoj način nasmijati, zabaviti ali i iznervirati publiku, budući da promišljanja samog autora namjerno provociraju, ali i najtačnije oslikavaju današnje društvo u kojem živimo. A čemu se lakše nasmijati nego našoj stvarnosti u kojoj živimo!!!

Ova autorska komedija života, u sklopu bosanskokrupskog ljeta, održaće se 22.jula s početkom od 21h. Đurologija je igrana preko 500 puta, a jubilarnu 500-tu izvedbu, Đuro je izveo online i tako poklonio svim svojim gledaocima gušt smijeha i zabave, baš kakva nas očekuje i 22.jula ovdje kod nas.

Nema izgovora za dobru zabavu i pregršt smijeha, tog 22.jula, jer smijeh produljuje život, a složiće se i Đuro kada kažemo da se lakše smijati stvarnosti u kojoj jesmo, nego plakati i kukati.

Đuro živi Đurologiju, a i mi s njim, samo pod drugačijim imenom. Vrijeme je da svu tu stvarnost povedemo u izlazak i dobro se ismijemo. Jer, ko to može bolje od Đure?!

 

Elma V.

Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1455 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa