Nestranačka kampanja #TvojGlasJeBitan poziva mlade da izađu na izbore

Kampanja #TvojGlasJeBitan je nestranačka kampanja, što znači nezavisna o političkim strankama i drugim političkim subjektima u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz tima kampanje #Tvoj Glas je Bitan.


Naglašavaju da kampanja #TvojGlasJeBitan ne podržava niti jednu političku stranku, niti bilo kojeg kandidata.


Cilj kampanje je promovisanje i podsticanje građana i građanki na glasanje na Lokalnim izborima 2020. u Bosni i Hercegovini, sa posebnim akcentom na mlade koji su, kako navode, na prethodnim Općim izborima 2018. godine, u biranju vlasti učestvovali sa udjelom od oko 50 posto.


Kampanja #TvojGlasJeBitan predstavlja svojevrsnu reakciju na nizak procenat izlaznosti građana na prostoru cijele BiH na Općim izborima 2018., nestranački orijentisanu, usmjerenu na pozitivnu retoriku i moderne načine komunikacije.
S tim u vezi, kampanja #TvojGlasJeBitan uskoro dobija i svoju web stranicu, koja će osim vijesti i novosti vezanih za samu kampanju i njene aktivnosti, pružiti priliku svim mladim političarima i kandidatima da daju svoj doprinos u pozivanju mladih da iskoriste svoje građansko pravo na lokalnim izborima ove godine, navodi se u saopćenju kampanje #Tvoj Glas je Bitan.


Izvor: FENA

Zadnji put promjenjen utorak, 22 Septembar 2020 12:15
Ocijeni
(0 glasova)

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 403 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa