BOSANSKA KRUPA: IZVRŠEN PRETRES I PRIVEDENE TRI OSOBE ZBOG PROIZVODNJE I PRODAJE OPOJNIH DROGA

  • Istražioci Odsjeka za droge i trgovinu ljudima Sektora kriminalističke policije USK u Bosanskoj Krupi su u aktivnostima na suzbijanju zloupotrebe droga pronašli određenu količinu narkotika.

Naime, na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja i planskih aktivnosti, izvršen je pretres stambenog i pratećih objekata, te pokretnih stvari koje koriste osumnjičena lica inicijala  K.E; K.M. i K.A., a koji se nalaze u pritvoru Kazneno popravnog zavoda poluotvorenog tipa Bihać.

Prilikom pretresa zasada je pronađeno preko 100 grama praha smeđe boje, te u kamenom obliku, koje svojim izgledom asocira na opojnu drogu „heroin“, precizna digitalna vaga, te dokumentacija koja se dovodi u vezi sa prodajom opojnih droga.

Postupajućem tužiocu Kantonalnog tužilaštva protiv navedenih lica bit će proslijeđen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga”.

Izvor: RTV USK

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 1342 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1797 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa