OŠ“Otoka“ oprostila se od 13-godišnje djevojčice koja je preminula u saobraćajnoj nesreći

Od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-14, Bihać - Bosanska Krupa, u mjestu Grmuša, jučer je preminula učenica Osnovne škole Bosanska Otoka. Škola je objavila vijest o smrti učenice na Facebook stranici.

- Naša Suunia Kekić, učenica VIII a odjeljenja naše škole preselila je danas na bolji svijet. Učenici i nastavnici će je pamtiti kao vrijednu i dragu djevojčicu, primjernog učenja i vladanja, uključenu u brojne školske sekcije i projekte. Dragog Boga molimo da našoj Suuniji podari džennetske ljepote, a njenoj porodici podari sabur - objavili su iz škole Bosanska Otoka.

Trinaestogodišnja djevojčica preminula je jučer nakon saobraćajne nesreće kada je automobil u kojem je bila udario u stijenu.

- Policija je obaviještena o nesreći u 15 sati. Automobil "opel corsa" udario je u stijenu, a teške povrede zadobila je 13-godišnja djevojčica, koja je preminula u 16.50 sati - rekao je sinoć glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskog kantona Adnan Beganović.

Izraze saučešća porodici i prijateljima upućuje i JP“Radio Bosanska Krupa“. Djevojčica Suunia je prije samo nekoliko dana bila u studiju Radija Bosanska Krupa i sa svojim školskim drugarima vodila emisiju „Školski sat“ kada je nastala i ova njena predivna slika.

suunia

Dijete drago pamtićemo tvoje prelijepo lice i tvoj prekrasni osmijeh!

KOLEKTIV RADIJA BOSANSKA KRUPA

Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1952 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa