Printaj ovu stranu

OTVOREN 12. BOSANSKOKRUPSKI SAJAM ORGANSKE PROIZVODNJE

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
OTVOREN 12. BOSANSKOKRUPSKI SAJAM ORGANSKE PROIZVODNJE

Na Gradskom keju u Bosanskoj Krupi danas je u 11.00 sati, po 12. put, otvoren bosanskokrupski sajam organske proizvodnje.

Na ovogodišnjem, 12. po redu, bosanskokrupskom sajmu organske proizvodnje, tradicionalno organiziranom od strane općine Bosanska Krupa, Asocijacije organskih proizođača Unsko-sanskog kantona i JKP „10. juli“, učešće je uzelo sedam izlagača. Kako primjećuje Fatima Gerzić, predsjednica Asocijacije organskih proizvođača USK-a, primjetno je da je pandemija koronavirusa i ove godine bitno utjecala na odaziv privrednika, ali istovremeno ističe da su zadovoljni brojem izlagača kao i širokim asortimanom proizvoda koji se nude posjetiocima sajma.

U vrijeme kada je pandemija koronavirusa, između ostalog, djelovala i na same mogućnosti plasmana proizvoda, izlagači 12. bosanskokrupskog sajma organske proizvodnje svjesni su važnosti sajamske prezentacije i promoviranja vlastitih proizvoda. Sukladno tome, širokom ponudom koja se kreće od različitih poljoprivrednih proizvoda, prirodnih sokova i đemova, preko biljnih mješavina i tinktura, medo-biljnih proizvoda, prirodne kozmetike te ručno izrađenog posuđa i odjevnih predmeta posjetiocima sajma pružaju mogućnost da na jednom mjestu pronađu najnovije i napoznatije organske proizvode po sajamskim cijenama. A, sudeći po broju posjetilaca prvog dana sajma, građani Bosanske Krupe, svjesni vrijednosti organske proizvodnje i organskih proizvoda, njihov trud znaju zaista i cijene.

U kvalitet i raznovrsnost proizvoda koji se nude na 12. bosanskokrupskom sajmu organske proizvodnje, građani Bosanske Krupe mogu se uvjeriti do nedjelje, 01.augusta, u radnom vremenu od 9.00 do 22. sata.

Azra I.

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 206 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости