Printaj ovu stranu

Poziv za iskazivanje interesa za korištenje mobilnih kućica Općine Bosanska Krupa

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
Poziv za iskazivanje interesa za korištenje mobilnih kućica Općine Bosanska Krupa

Pozivaju se pravna i fizička lica s područja općine Bosanska Krupa da iskažu interes za korištenje mobilnih kućica (1.5 x 2.5 m) tokom juna, jula i augusta 2021. godine za prezentaciju/prodaju svojih usluga/proizvoda i to u pješačkoj zoni u ulici Patriotske lige i Malim adama.

Općina Bosanska Krupa raspolaže sa četiri mobilne kućice koje namjerava pravnim ili fizičkim licima, u skladu sa Odlukom o dodjeli u zakup poslovnih prostora, sportskih terena i mobilnih kućica, a s ciljem promocije lokalnih poduzetnika i podrške njihovom radu, dodijeliti na korištenje putem javnog poziva.

Ovim putem Općina Bosanska Krupa želi uvidjeti koliki interes za korištenje kućica vlada u lokalnoj zajednici. Shodno tome, raspisat će javni poziv kojim će biti definisani način prijave/dodjele, uslovi, lokacija i vrijeme korištenja.

Pravna i fizička lica interes za korištenje mobilnih kućica mogu iskazati do 25. 5. 2021. (utorak), isključivo putem mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Prilikom iskazivanja interesa potrebno je navesti ime i prezime / naziv pravnog ili fizičkog lica, djelatnost, željeni period korištenja mobilne kućice i lokaciju (pješačka zona ili Male ade).

Iskazivanje interesa ne predstavlja formalnu prijavu i ne obavezuje Općinu Bosanska Krupa na dodjelu kućica niti pravna i fizička lica na korištenje kućica.

Kabinet načelnika Općine Bosanska Krupa

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 196 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости