U Gradu Bosanska Krupa izlaznost do 11 sati 12,18 %

Po riječima predsjednika Gradske izborne komisije Senada Harčevića izborni dan protiče u najboljem redu,sva glasačka mjesta,njih 35, su otvorena na vrijeme i proces teče uredno.Do 11 sati,kada su se sabirali prvi podaci,kada Gradske i Općinske komisije prve podatke o izlaznosti šalju Centralnoj izbornoj komisiji,izlaznost se izmjerila u procentu od 12,18 %.Do tada,na području Grada , najbolju izlaznost zabilježilo je biračko mjesto u Jezerskom gdje je svoju građansku dužnost do tog vremena obavilo 135 glasača.

izb

Pravo da bira buduće obnašatelje vlasti na Općim izborima 2022. ,na području Grada Bosanska Krupa, po Centralnom biračkom spisku, ima 26 151 građanin i građanka.

Koleginica Renata Sedić nam je u izvještaju s terena potvrdila da proces glasanja na potezu od rubnih gradskih područja Bosanske Krupe,Bosanske Otoke,Jezerskog i Pištalina teče u najboljem redu,nema gužvi na biračkim mjestima,a kada su u pitanju očekivanja građana i građanki gotovo su svi saglasni da žele svojim glasom doprinjeti boljoj budućnosti i razvoju BiH,osobito pronaći način kakom bi se zaustaviom proces odlaska mladih iz naše zemlje.

izb3

Novi podaci o izlaznosti se očekuju oko 15 sati,a obzirom na lijepo vrijeme i nedjelju sigurno će i procenat onih koji su obavili svoju građansku dužnost biti znatno viši.

izb1

Dževada Štancl

Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1870 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa