Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 54

Predizborni skup DF-Željko Komšić u Bosanskoj Krupi

U Bosanskoj Krupi je u četvrtak naveče održan predizborni skup Demokratske fronte „Željko Komšić“. Na dobro posjećenom skupu govorili su čelnici DF Željko Komšić sa  svih nivoa .na početku skupa   Predsjednik Demokratske fronte, Željko Komšić, je prisutne da učenjem Fatihe i minutom šutnje odaju počast Sulejmanu Tihiću.

Predsjednik Općinskog odbora DF Bosanska Krupa, Sanil Hasić kazao je kako je obilazeći ostale općine Unsko-sanskog kantona shvatio da su naši problemi u svim općinama isti i da ljudi već znaju ko je jedini krivac za to.

„Trenutna vlast svojim bahatim ponašanjem dovela nas je na rub egzistencije, postali smo jedna od najsiromašnijih zemalja u Evropi, naši mladi priliku za zaposlenje nalaze izvan BiH,“ kazao je Hasić.

Kandidat za Skupštinu kantona Ekrem Prošić kazao je da će Demokratska fronte – Željko Komšić ukoliko u oktobru dobije povjerenje građana rasteretiti bosanskohercegovačku privredu.

„Doprinosi u privredi su previsoki i treba ih smanjiti kako bi na taj način konačno rasteretili privredu. Kolikom nas brzinom sadašnja vlast zadužuje, u naredne četiri godine država bi sigurno bankrotirala. Zaduživanje se mora, konačno zaustaviti, jer već do sada uzete kredite nećemo mi vraćati, već naša djeca i unuci. “ istakao je Prošić.

Farko Hodžić, kandidat za Skupštinu kantona rekao je kako je potrebno zaustaviti odlazak mladih iz BiH, te smanjiti bespotrebno kreditno zaduživanje države.

„Zbog toga svi moramo izaći na izbore, te olovkom i papirom se izboriti protiv kriminala, korupcije, nepotizma i beznađa,“ zaključio je Hodžić.

Kandidat za državni Parlament, Rusmir Mujadžić istakao ja da „dok mi pokušavamo othraniti svoju djecu kako bi izrasla u časne i poštene ljude, naši političari razmišljaju kako će nabaviti novu nekretninu milionski vrijednu, promijeniti auto od 100.000 maraka, otputovati u neku egzotičnu zemlju. Budite sigurni da niti jednu sekundu ne razmišljaju o nama, onima koji su ih izabrali jer njima su fotelje bitnije od naroda. Dosta su pametniji popuštali, konačno je vrijeme da oni preuzmu stvari u svoje ruke“.

Kandidat Demokratske fronte – Željko Komšić za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda, Emir Suljagić rekao je: „Ovi izbori su referendum o tome kako nam je bilo protekle četiri godine. Oni koji su sada na vlasti tvrde da zemlja ide u pravom smjeru. Mi u Demokratskoj fronti - Željko Komšić se s tim ne slažemo jer vjerujemo da moramo krenuti odlučno u promjene“.

Predsjednik Demokratske fronte, Željko Komšić, na skupu u Bosanskoj Krupi pozvao je prisutne da učenjem Fatihe i minutom šutnje odaju počast Sulejmanu Tihiću.

U svome obraćanju okupljenim građanima Unsko-sanskog kantona Komšić, kandidat za državni Parlament, je kazao: „Odluke vlasti u oblasti ekonomije moraju prestati da se donose vođene politikanstvom, sitnosopstveničkim i stranačkim interesima. Odluke vlasti u vezi sa ekonomijom ove zemlje, moraju se isključivo donositi u interesu države i njenih građana“.

Ocijeni
(1 Glasaj)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1841 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa