Novogodišnja noć u Bosanskoj Krupi

Da li često očekujemo više od novogodišnje noći nego od cijele naredne godine? Često nam je najvažnije gdje ćemo tu novogodišnju noć, šta ćemo obući i s kim ćemo proslaviti, kako je zovu, najluđu noć za kraj jedne i za početak naredne godine?!

Ovisno od godina starosti, interesovanja i mogućnosti i građaniBosanske Krupe provode najluđu noć, sigurno sa željom da sljedeća godina donese mnogo dobroga, boljeg od ove na izmaku.

 

A gdje će to naši građani provesti novu godinu? Iako neraspoloženi za snimanje, kazalu su 'neslužbeno' da će uglavnom u privatnim aranžmanima, kod kuća i u lokalima koje su s društvom iznajmili, dok većina, pogotovo onih starijih, kažu da im ta noć više ništa ne predstavlja i da je neće ni slaviti.

 

Na trgu u Bosanskoj Krupi biće organiziran, kao i svake godine,novogodišnji doček, a ove godine će nas zabavljati bend Fah. I ove godine, iako prognoziraju ledenu noć, očekuje se veliki brojKrupljana, obzirom da ih je dosta na 'urlaubu' te neće biti toliko prazno kao inače.

 

U klubovima i restoranima u Bosanskoj Krupi, ovisno o ukusima, naše sugrađane će zabavljati Linija života, Bosk band, Rajsvosa orchestra te drugi muzičari koji svakako obećavaju dobru zabavu.

U narodu kažu da 'kako proslavite novogodišnju noć' takva vam bude i cijela godina. Stoga se nadamo da ste dobro birali, kako mjesto tako i društvo, a ako niste, u restoranima i kafićima koji nisu organizirano zauzeti, potražite mjesto i zabavite se ovu, kako kažu, najluđu noć, ispraćajući probleme i nadajući se da vas neće pratiti i u narednoj godini.

Sretna nova godina!!!

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 79 puta

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 484 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Juni 2016 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda