KRUPLJANKA IMAN BEGIĆ, NAJBOLJA KARATISTKINJA USK U 2019. GODINI

četvrtak, 27 Februar 2020 09:41

Sinoć (26.2.2020.g) u prepunoj sali Muzeja AVNOJ-a u Bihaću održana je manifestacija u organizaciji Karate saveza USK na kojoj su proglašeni najbolji karatisti, treneri i sportski radnici USK u 2019. godini. Svečanost je otvorio Samir Cazinkić, predsjednik KS USK, govorom u kojem je istakao zadovoljstvo ostvarenim rezultatima usprkos brojnim problemima koji su pratili ovu organizaciju u protekloj godini. Nakon predsjednika Cazinkića, obratio se je i Emir Dautović, predsjednik Sportskog saveza USK, a ispred Vlade USK Adnan Alagić, ministar za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoliša. U nastavku programa proglašeni su najbolji.

Karate klub FENIKS iz Bosanske Krupe i ove noći imao je razloga za slavlje:

-          Pohvale za trud i uspjeh u 2019. godini dobili su: Emana Husarević, Adna Grošić, Adnana Mesić, Lamija Toroman, Daris Bešić i Dani Patković.

-          Specijalnu nagradu koja se dodjeljuje osvajačima medalja na Prvenstvu F BiH i međunarodnim takmičenjima dobio je Adin Musić.

-          Specijalnu nagradu koja se dodjeljuje državnim prvacima, osvajačima medalja na Balkanskom prvenstvu i reprezentativcima BiH dobio je Alem Veladžić.

-          Najuspješnijim trenerom proglašen je trener KK FENIKS Mujo Begić.

-          Najuspješnijim kadetom proglašen je Senaid Veladžić.

-          Najuspješnija seniorka prošle godine bila je Iman Begić.

Na samom kraju oficijelnog dijela programa Iman Begić, federalna prvakinja u seniorskoj kategoriji, osvajačica bronze na Austrian Karate Champion Cup-u kao i bronze na Prvenstvu BiH u seniorskoj kategoriji , proglašena je najboljom karatašicom USK za 2019. godinu.

KK Feniks /RadioBK

Najbolji karatasi 3

Najbolji karatasi 2Najbolji karatasi 4

Najbolji karatasi 5Iman Begic

Najbolji karatasi 7

Zadnji put promjenjen četvrtak, 27 Februar 2020 09:45
Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 801 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1608 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa