Printaj ovu stranu

SERVISNE INFORMACIJE za 31.03.2021.

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
SERVISNE INFORMACIJE za 31.03.2021.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 16,00 sati Vranjska krivično djelo - nanošenje laki tjelesnih povreda od strane 1 lica. Izvještaj kantonalnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu.

U 22,10 sati ul.503 Slavne br. narušavanje javnog reda i mira nepostupanjem po naredbi ili rješenju državnih organa od strane 1 lica. Prekršajni nalog na 1 lice.

U 02,20 sati ul.503 Slavne br. narušavanje javnog reda i mira nepostupanjem po naredbi ili rješenju državnih organa od strane 2 lica. Prekršajni nalog na 2 lica.

U 17,15 sati ul.Bihaćka saobraćajna nezgoda - udar kamena u put.motorno vozilo. Materijalna šteta.Uviđaj izvršen. Prekršajni nalog na Direkciju za ceste FBiH.

Vatrogasna jedinica izvještava da je imala intervenciju i dojave o požarima:

U 14,58 sati Mahmić selo požar niskog rastinja. Na požar izašla dva vatrogasca sa vatrogasnim vozilom i 4 šumara. Požar ugašen u 17,00 sati.

U 17,00 sati Banjani požar niskog rastinja. Na požar izašla dva vatrogasca sa vatrogasnim vozilom i 2 šumara. Požar ugašen u 18,15 sati.

U 18,15 sati Ćevanuše klanac požar niskog rastinja. Na požar izašla dva vatrogasca sa vatrogasnim vozilom i 2 šumara. Požar ugašen u 19,20 sati.

U 20,50 sati Bukovska požar niskog rastinja. Na požar izašla dva vatrogasca sa vatrogasnim vozilom. Požar ugašen u 22,30 sati.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 33 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 3 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas nema planskih prekida u isporuci vode.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 12 C , vlažnost zraka 72 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 65 cm, u Bosanskoj Otoci 11 cm, a rijeke Krušnice 111,60 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 485 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости