Izvještaj OC CZ općine Bosanska Krupa za period od 01.02. do 04.02.2019

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da se u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Dana, 02.02. u 18.35.sati u Ul.Otočkog bataljona zaustavljeno putničko vozilo, izvršen pretres vozila i vozača, a potom i pretres porodične kuće u Ul. Bužimski put te tom prilikom su pronađeni i izuzeti predmeti KD, lice lišeno slobode i zadržano radi kriminalističke obrade, nakon kompletiranja predmeta o počinjenju KD posjedovanja i omogućavanja opojnih droga slijedi izvještaj Kantonalnom tužilaštvu.

Dana,02.02. u 13.35 desilo se narušavanje JRiM u Ul. Badićka od strane 1 lica nepostupanje po zahtjevu službenog lica, lice lišeno slobode, uručen prekršajni nalog i otpušteno.

Dana,03.02. u 00.30 sati desila se SN Bos.Otoka na putu R401 Ul.Otočkih heroja od strane 1 vozača i vozila, zbog neprilagođene brzine vozila sletio sa kolovoza i udario u betonsku ogradu, povrijeđenih nije bilo, materijalna šteta na vozilu i ogradi, prekršajni nalog na vozača vozila.

Dana,03,02. u 12.00 sati obratilo se NN lice prijavilo provalu u porodičnu kuću u mjestu Gudavac, istražitelji izašli na lice mjesta izvršili uvuđaj, istraga u toku, po kompletiranja predmeta o počinjenju KD teška krađa protiv NN lica slijedi izvještaj Kantonalnom tužilaštvu.

Dana,03.02. u 20.55 sati desilo se KD teška krađa u naselju Jezerski provala u porodičnu kuću od strane NN lica, istražitelji izašli na lice mjesta izvršili uvuđaj, istraga u toku, po kompletiranja predmeta o počinjenju KD teška krađa protiv NN lica slijedi izvještaj Kantonalnom tužilaštvu.

-Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

-Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopštava da je u proteklom periodu pregledala 125 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 9 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

-JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopštava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas nema prekida u isporuci vode.

-Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća .Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne,uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po mokrim i kliskim kolovozima.

Upozorenje na manje odrone kamena na kolovoz mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 06,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 3 C , vlažnost zraka 95,1% , dok je vodostaj rijeke Une iznosio 210 cm a Krušnice 287 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 73 puta

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 585 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Novembar 2017 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda