Vrijedne nagrade za bosanskokrupsku Mješovitu srednju školu „Safet Krupić“

Mješovita srednja škola „Safet Krupić“ bila je predhodnih mjeseci u projektu "Kroz umjetnost do nenasilja" koji jeprovelo Udruženje pedagoga Unsko-sanskog kantona, a čiji je član pedagog ove škole Lidija Kasupović.

Projekt se realizovao uz podršku ChildHub organizacije i Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta Unsko-sanskog kantona.

Nakon obuke, pedagogica ove škole je u projekt uključila Vijeće učenika ove škole, te su učenici imali priliku učestvovati u radionici na temu projekta : „Kroz umjetnost do nenasilja“.

Učenici su također imali priliku da ilustruju i pišu „moto“ u skladu s vrstama nasilja, te da sa svojim ilustracijama učestvuju u dijelu projekta za koji je predviđena i nagrada.

Tri člana komisije ispred naše škole za odabir najbolja dva rada bili su Đemka Muratagić, Alma Jašaragić i Lidija Kasupović.

Petog novembra na završnoj manifestaciji ovog projekta, koji je održan u prostorijama Pedagoškog fakultata u Bihaću, rad učenice Mješovite srednje škole „Safet Krupić“,Eme Arnautović ,proglašen je najboljim.Ema sa svojim radom je dobila i nagradu za svoju školu.

Inače,konkurencija nije bila mala jer je u nagradnom dijelu projekta učešće uzelo osam osnovnih i osam srednjih škola Unsko-sanskog kantona.

Zahvaljujući vrijednim i kreativnim učenicima, prvenstveno Emi Arnautović, Mješovita srednja škola „Safet Krupić“je poslije završetka ovog projekta,bogatija za jedan Creative Pen Tablet, Portable boombox (cd palyer i FM radio) i media pointer 100 (Genius).

Čestitke !

Dževada Štancl

MSŠ Safet Krupic 1

MSŠ Safet Krupic 2

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 808 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 2092 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa