Krupljanka Melisa Ćehić po drugi put stipendista Fondacije „Adil Zulfikarpašić“

U Bošnjačkom institutu, Fondaciji Adila Zulfikarpašića,juče,u četvrtak 19.decembra upriličen je prijem povodom dodjele godišnje stipendije "Adil Zulfikarpašić". Stipendistica za 2019/2020. je Melisa Ćehić iz Bosanske Krupe, studentica četvrte godine Pravnog fakulteta u Bihaću.

Melisa Ćehić, je po drugi put dobitnica ove stipendije,za dobro usavršavanje akademskih znanja nagrađena je i prošle školske godine.

Neizmjerno zadovoljna nagradom koju je dobila za svoje studiranje,studentica Ćehić je izjavila:

„U materijalnom smislu, stipendija je dobra podrška za daljnji razvoj, a u duhovnom, relevantan pokazatelj kvalitetnog i uspješnog rada.Drugi put je stipendija u mojim rukama,zahvalna sam,sretna ,zajedno sa svojima u kući i na Univerzitetu“.

Bošnjački institut već 12. put dodjeljuje stipendiju u vrijednosti od 3.000 KM najuspješnijem studentu Univerziteta u Bihaću.

Pored toga što bilježi izvanredne rezultate tokom cijelog školovanja,Melisa je je jedna od mladih djevojaka koja aktivno sudjeluje u društvenom životu mladih bosanskokrupske općine i tu bilježi izvanredne rezultate.

Pored Melise,ove godine nagradu je dobila i studentica Univerziteta u Bihaću,Indira Fazlić iz Ključa.

Dževada Štancl

Melisa Ćehić 3

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 582 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1511 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa